Webshop verpakking

Heeft u een webshop, winkel of magazijn en bent u op zoek naar praktische en representatieve oplossingen voor het verpakken en verzenden van uw producten? Ga efficiënt te werk en zorg dat uw producten netjes gepresenteerd en veilig bij uw klant terecht komt. Wij bieden u diverse oplossingen, van verzendverpakkingen tot leuke aankleding zoals wensetiketten en vloeipapier.

Zo hebben wij een uitgebreid assortiment (bubble) enveloppen, verzendzakken, kokers en verzenddozen voor het versturen van uw orders, maar ook pakpapier (inpakpapier), beschermingsmateriaal zoals vloeipapier of tape kunnen wij u in voorzien.

Vind u het product wat u zoekt niet in onze webshop? Neem contact met ons op zodat wij u verder helpen met het zoeken naar uw gewenste product. Bel 0182-395522 of mail naar info@kassaplan.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Wilt u dat uw zending opvalt tussen alle andere zendingen? Bedruk dan uw verpakking met uw logo, slogan of print.
Heeft u vragen over een bepaald product of u wilt advies over bedrukking van uw artikel? Onze specialisten staan voor u klaar, zelfs voor het ontwerpen van uw verpakking hebben wij een vormgever in huis!

Verpakkingsmateriaal voor webshops

Elke webshop of winkel die producten verstuurt, heeft verpakkingsmaterialen nodig. E-commerce zorgt ervoor dat de vraag naar kwalitatieve verzendmaterialen groot is. Kassaplan biedt u de beste verpakkingen en een zeer uitgebreid aanbod. Denk bijvoorbeeld aan verzendzakken, kokers, verzenddozen, enveloppen en bubble bags. Voor een leuke presentatie en eventueel extra bescherming bieden wij onder anderen gondeldoosjes, gift bags, vloeipapier, cadeaulabels en stickers.

Envelobox

De envelobox is uniek in zijn soort, het is geen envelop en geen brievenbusdoos maar combineert precies de voordelen van beide. De envelobox is goedkoper, sneller, makkelijker en duurzamer.

Voordelen van de envelobox

 • Er is geen verzendverpakking die handmatig sneller en gemakkelijker te vullen is. Door de snelheid van het inpakken heeft u minder handlingskosten. De envelobox is voorzien van een plakstrip, geen gestuntel meer met tape.
 • Doordat de envelobox een maximale vulhoogte heeft van 30mm past het altijd door de brievenbus. Voor u minder portokosten, voor de klant direct een levering aan huis in plaats van bij een pakketpunt of de buren.
 • De envelobox is voorzien van een tearstrip waardoor de ontvanger de verpakking in een handeling opent, zonder iets te beschadigen. 
 • De envelobox is gemaakt van FSC-gecertificeerd karton, hierdoor draagt u direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.
 • De envelobox zorgt ervoor dat u minder loze lucht verpakt en hierdoor reduceert u direct de CO2 uitstoot van uw zendingen. 

Niet voor niets wordt de envelobox gebruikt door de grootste webshops in Nederland. De Envelobox is beschikbaar in 5 verschillende formaten en zowel in het wit als bruin. Kies de maat die het beste bij uw product(en) past.

Er is geen verzendverpakking die handmatig sneller en gemakkelijker te vullen is!

Bij het verzenden van een artikel blijft het beschermen van de inhoud het belangrijkst. Om ervoor te zorgen dat de inhoud ongeschonden op de plek van bestemming aankomt gebruikt u deze eenvoudige enveloboxen. Er geen verzendverpakking is die handmatig sneller en gemakkelijker te vullen is. Doordat het product snel in te pakken is, heeft u minder handelingskosten. Doordat het door de brievenbus past heeft u minder portokosten. 

Tape & Etiketten

Om uw pakket verzendklaar te maken, hebben wij ook de juiste artikelen. Met tape (transparant of bruin) en een dispenser maakt uw eenvoudig de dozen verzendklaar. Wilt u ook hier opvallen tussen alle andere zendingen, maak dan gebruik van bedrukt tape met bijvoorbeeld uw logo of een leuke boodschap. Neem contact op via 0182-395522 of stuur een email naar info@kassaplan.nl met uw wensen. Wij hebben voor elke situatie de perfecte oplossing.
Naast het verzendklaar maken van uw verzendverpakking hebben we ook voor u etiketten beschikbaar voor verschillende doeleinden.

U vindt bij ons een groot assortiment in etiketten, labels en andere toebehoren.

 • Etiketten op vel
 • Etiketten op rol
 • Dymo-etiketten
 • Schapkaarten
 • Prijstangen en prijstangetiketten
 • Printlinten (thermal transfer ribbon)
 • Alles voor textielbeprijzing

Andere keuzes
Kleefkracht: permanent, semi-permanent of afneembaar
Bedrukking: blanco of voorbedrukt

Ook kan u bij ons terecht voor branche-specifieke etiketten en labels voor o.a. schoenenwinkels, drogisterijen en tuincentra.

Bekijk al onze etiketten online. Heeft u een afwijkende afmeting nodig? Neem dan gerust contact op.