Kwalitatief cadeaupapier

Of u het nou cadeaupapier, inpakpapier, verpakkingspapier of kadopapier noemt; wij hebben het sowieso!

Voor elke gelegenheid hebben wij wel een passend papiertje liggen; van geboorte tot Kerst. Zo hoeft u nooit meer een geschenk met een onjuist cadeaupapier te verpakken. Daarnaast kunt u voor een lange tijd uw cadeautjes verpakken naarmate ons inpakpapier in een rol van minimaal 100 meter komt! Bovendien is ons cadeaupapier beschikbaar in verschillende breedtes zodat ook de grootste pakketjes ingepakt kunnen worden. 

Kennis

Retail Supplies biedt al ruim 20 jaar een (gevarieerde) collectie cadeaupapier aan. Hierdoor is ons specialistische team ook koploper met de beste materialen, dessins en alles wat er bij komt kijken. Elk half jaar publiceren wij de leukste dessins zodat uw klanten op een speciale manier hun cadeautjes kunnen presenteren. Mocht u geen beslissing kunnen maken, dan staan wij ook paraat om u te helpen! Niet alleen leveren wij kassarollen, verpakkingsproducten en nog veel meer, maar wij leveren u ook top klantenservice!

Materiaal

Onze papierrollen komen niet alleen in verschillende maten en lengtes, maar ze komen ook in diverse papier soorten. Zo hebben we metallic, bruin en wit kraft papier, UV-LAK enkel of dubbelzijdig, recycled, coated enkel of dubbelzijdig en glitter papier.

Cadeaupapier met eigen bedrukking?

Naast het standaard assortiment bieden wij u ook de kans om een persoonlijk tintje aan het cadeaupapier te geven. Uw logo, adresgegevens of dessin gedrukt op ons assortiment papier? Alles is mogelijk! Neem contact met ons zodat we u verder kunnen helpen.

Neem ook een kijkje bij onze portfolio om te zien wat bedrukte cadeaupapier voor u kan betekenen.

Uit eigen huis/gedachten

Vele van de dessins die u voorbij ziet komen zijn gemaakt door onze Dessin Specialisten. Zij zoeken de beste matches met kleuren, maar ook patronen. Niet alleen dat, maar ze zorgen er ook voor dat uw versiering met elkaar kan matchen. U zou namelijk toch niet willen dat uw lint, strik of overige versiering niet past met uw cadeaupapier? 

Voor elk moment

Onze specialisten zijn voor dag en dauw al bezig met het creëren van collecties. Zo hebben wij voor vele feestdagen een leuk inpakpapiertje liggen. Denk bijvoorbeeld aan Kerst, Valentijnsdag maar ook zeker verjaardagen en het najaar. Niets is ons te gek!

Inpak inspiratie

Heeft u moeite met inpakken of geen inspiratie voor het inpakken van uw cadeaus? Geen probleem, wij zijn er voor u! U kunt namelijk onze sociale media volgen voor inspiratie video’s.

Bijpassende rolhouder voor uw papier

Snel te werk kunnen gaan bij het inpakken? Dat kan zeker met de bijpassende rolhouder van Legro. U kunt uw toonbankrol simpel in het apparaat ophangen en met een eenvoudige handeling het papier afsnijden met een scheurmes. Waar u voorheen scheef ging met uw schaar, gaat u nu splinter recht met de houder.

Verschil met Consumentenrollen

De benaming “cadeaupapier” wordt vaak opgegooid, maar wat is nou het verschil tussen ons Cadeaupapier en onze Consumentenrollen? Zeker een goede vraag!

Eigenlijk is ons cadeaupapier een toonbankrol. U kan dit inkopen bij ons om vervolgens deze te etaleren in uw bedrijf/winkel. U krijgt vele meters op de rol, dus u kan vele geschenken inpakken ermee.

Onze consumentenrollen zijn juist rollen inpakpapier die samen in een afscheurdoos komen om vervolgens apart verkocht te worden in uw vestiging. Deze zijn bedoeld voor uw klanten en verkoop. Wilt u direct zien welke soorten consumentenrollen boxen we op voorraad hebben? 

Snel en eenvoudig een offerte

Laat uw gegevens achter en wij zullen u z.s.m contacteren

Selecteer een geldig formulier

Hulp nodig met een beslissing? Geen probleem, wij helpen u graag!