Kassarollen

Doordat Retail Supplies ooit is gestart met kassarollen en pinrollen hebben wij jarenlange ervaring met deze producten. Wij kunnen u dan ook als geen ander helpen en adviseren om tot de juiste keuze te komen. Wij leveren onder andere kassarollen aan benzinestations, bibliotheek, drogisterijen en nog veel meer.

U vindt bij ons alle soorten kassarollen en pinrollen voor ieder systeem tegen een scherpe prijs.

Type kassarolUitleg
Thermische kassarollenThermische kassarollen zijn rollen met een kleine chemische bewerking waarbij de printer d.m.v. hitte de bon afdrukt. Hierdoor heeft u geen inktlinten of roller meer nodig.
Houtvrije kassarollenHoutvrije kassarollen bij Kassaplan zijn van A-kwaliteit houtvrij papier. Deze zijn te gebruiken in uw kassa en/of bonprinter met inktlint.
Duplo kassarollen

Onze kassarollen en pinrollen zijn ook te verkrijgen met een FSC keurmerk en/of BPA.

FSC
De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Door FSC te gebruiken, draagt u direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat u het bos op deze manier economische waarde geeft, zorgt u ervoor dat het behouden blijft. En dat is belangrijk, want u wilt toch ook blijven genieten van zowel onze bossen als van de natuurlijke producten hout en papier?

BPA Free
Bij de productie van thermische rollen wordt er normaliter Bisphenol A gebruikt. Studie heeft aangetoond dat Bisphenol A los aanwezig op de rol via de huid ons lichaam binnen kan komen, waardoor hogere BPA-waarde gemeten kunnen worden bij de kassabedienden. Dit kan mogelijke schadelijke effecten hebben op bijvoorbeeld de voortplanting, de ontwikkeling, de stofwisseling en het immuunsysteem.

Weet u welke kassarol u nodig heeft?

Hoe kiest u de juiste kassarol? De maten van een kassarol / pinrol wordt aangeduid met Breedte x Diameter x Kerndiameter.

Dit houd dus in bij een kassarol van 80x80x12 de maten als volgt zijn:

Breedte57 mm
Diameter47 mm
Kern12 mm

Om u nog verder te helpen hebben wij bij de kassarollen/bonrollen een aantal kassasystemen erbij gezet waar de kassarol/bonrol ieder geval voor geschikt is. Mocht u er zelf helemaal niet uitkomen welke rol u nodig heeft of uw kassasysteem staat er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder.

Naast alle soorten kassarollen kunt u bij ons ook terecht voor alle andere kassatoebehoeren zoals inktlinten. In onze webshop vind u het complete assortiment.

Kassarollen bedrukken

Kies voor extra uitstraling met bedrukte kassarollen. Het heeft diverse voordelen om uw kassarollen te bedrukken:

  • Meer uitstraling
  • Bekendheid van uw merk/producten
  • Extra attentie voor promoties
  • Goede mogelijkheid om algemene voorwaarden te communiceren
  • Benadruk uw duurzame organisatie met een FSC logo

Maak gebruik van onze decennialange ervaring in het bedrukken van kassarollen. Elk formaat kassarol kan van 1 kleur tot full-colour bedrukt worden. Zowel thermisch, houtvrij wit, duplo als ook FSC-papier zijn uitstekend te bedrukken.

We helpen u graag bij het maken van een juiste keuze en begeleiding van het project. Ook kunnen we de bedrukte rollen voor uw organisatie op voorraad houden. Vraag een offerte aan via onderstaande knop.