Portfolio

Vrijwel al onze artikelen zijn te personaliseren. We adviseren daar zeker gebruik van te maken, zodat uw merk ook gezien en herkend wordt.

In de afgelopen jaren hebben we heel wat maatwerk mogen ontwikkelen voor klanten. Hieronder lichten we een paar cases toe.

Montana’s

Montana Meiland sprak een van onze specialisten aan tijdens de vakbeurs Trendz in 2021. Vervolgens hebben er verschillende afspraken plaatsgevonden om tot onderstaand resultaat te komen voor Montana’s Gifts & Interior. De collectie bestaat uit cadeaupapier, stickervellen, vloeipapier en een bedanktkaart. Het vloeipapier en de stickervellen zijn voorzien van typische quotes van de familie Meiland.

Pour Vous Parfumerie

Speciaal voor Pour Vous Nederland hebben wij een pakket mogen samenstellen boordevol verpakkingsmaterialen op maat. Dit pakket is gevuld met gepersonaliseerde cadeaulabels, cadeaulint, wensetiketten en cadeaupapier voorzien van een logo. Zo is de winkelier in één keer klaar voor Moederdag en het voorjaar!

Vivaz

Vivaz – Ladies, Gents & More is al jaren een trouwe klant van ons. We hebben in samenspraak al diverse gave maatwerk artikelen mogen leveren. De eerste foto zijn de non-woven shoppers. Non woven is een niet geweven stof. Kunstvezels van polypropyleen worden door warmte samengeperst, meestal in een soort raster/wafelstructuur. Het is een zeer licht materiaal en voelt zacht aan. De tas is herbruikbaar en dagelijks toe te passen door de consument, bijvoorbeeld als boodschappentas of schoudertas. De tas is eenvoudig op te vouwen en te gebruiken als duurzame en milieuvriendelijke vervanger van plastic tassen.

Daarnaast zijn er diverse maten papieren tasjes gemaakt en stickers.

Cadeaubonnen

Voor diverse klanten hebben we in de loop der tijd cadeaubonnen ontwikkeld. De drieluik cadeaubonnen zijn erg populair. De buitenkant van de cadeaubon is voorzien van een leuk dessin, de binnenkant dient als cadeaubon. Hier kunnen de gegevens genoteerd worden, waaronder de datum van uitgifte en de waarde. De winkelier scheurt vervolgens de controlestrook middels de scheurrand af, deze is voor de eigen administratie / controle. De cadeaubon sluit door het puntje in de gleuf te schuiven. 

Wout Bergers Sport

Voor Wout Bergers sport hebben we onder anderen onderstaande pick-up balie ontworpen en geproduceerd. Deze balie kwam van pas tijdens de coronacrisis, zodat klanten hun bestelling konden ophalen. De balie past precies tussen de deurpost.
De verzendzakken van RE-LDPE 20% recycled en 65 um dikte zijn kwalitatief sterk voor het verzenden van sportartikelen.