Tassen

Wij bieden uitgebreide collectie tassen aan tegen de laagste prijs.

In onze webshop kassaplan.nl/draagtassen bieden wij standaard (papieren) tassen aan in diverse afmetingen, kleuren en type hengsel. Naast de uni-kleur papieren tassen hebben we ook bedrukte tassen die we zelf ontwerpen waardoor deze uniek zijn.

Uiteraard kunnen wij ook de tassen voor u bedrukken, met uw eigen ontwerp. In ons portfolio ziet u voorbeelden van welke bedrijven u al voor zijn gegaan. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale tas(sen). Hieronder kunt u eenvoudig een offerte aanvraag doen voor de meeste gebruikte maten tassen met een twisted handle als handvat. Mocht u een ander type tas wensen of wenst u verder advies over materiaal, soort handvat en kleuren dan geven wij graag advies op maat. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op +31 (0) 182395522. Buiten kantoortijden kunt u uw wensen mailen naar info@kassaplan.nl en wij nemen spoedig contact met u op.

Werkwijze formulier invullen

Via het formulier maakt u de keuze welk formaat u wenst en welke basis kleur + aantal drukkleuren en wij zorgen voor een passende offerte. Op basis daarvan zullen wij contact met u opnemen betreffende de prijs en mogelijkheden.

Als basiskleur van de tas heeft u de keuze tussen wit of bruin kraft papier. Mocht u een andere kleur wensen dan geldt dat als 100% bedrukking van een witte tas en is deze kleur al 1 drukkleur. Afhankelijk van het aantal drukkleuren stijgt de prijs. Uiteraard neemt de prijs af zodra u grotere aantallen afneemt. Mocht u tijdens het invullen van de offerte al vragen hebben, schroom dan niet om te bellen of mailen.

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op om u te voorzien van een zeer scherpe (vrijblijvende) offerte. Na uw akkoord maken wij kosteloos een digitale drukproef op van uw ontwerp.

Onze offerte is inclusief:

Grafische ondersteuning

Gratis digitale drukproef

Persoonlijk advies

Papieren tassen – minimale afname 3000 stuks

Om de offerte aanvraag te kunnen insturen dient u het formulier stapsgewijs te doorlopen.

Bedrukte Papieren Tassen - minimale afname 3000 stuks
Basis kleur tas
Formaat tas
Aantal drukkleuren
Procentuele dekking op uw tas.
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Maximum file size: 268.44MB

Upload hier uw logo of tekst die u graag op de tas wilt bedrukken. Wilt u eerst advies inwinnen, dan hoeft u geen bestand te uploaden.
Reset offerte aanvraag

Papieren tassen – maximale afname 3000 stuks

Heeft u geen grote hoeveelheid tassen nodig, dan kunnen wij u ook helpen aan een kleiner aantal bedrukte tassen. Uiteraard ondersteunen wij u eveneens bij een kleiner aantal met het kosteloos opmaken van een digitale drukproef. Zo hoeft u geen technische kennis van het drukwerk te hebben en verzorgen wij het gehele traject. U hoeft alleen onze digitale drukproef en bijbehorende offerte te accorderen. Ziet u op kort termijn uw klanten al lopen met uw bedrukte tassen? Vraag dan snel een offerte aan voor een kleine oplage.

Offerte aanvraag bedrukte papieren tassen - tot en met 3000 stuks
Basis kleur tas
Formaat tas
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Maximum file size: 268.44MB

Upload hier uw logo of tekst die u graag op de tas wilt bedrukken. Wilt u eerst advies inwinnen, dan hoeft u geen bestand te uploaden.
Reset offerte aanvraag

Wie zijn u voorgegaan!

Seppies photoshop
Humpy 3 - klein2
Mixit 1 - klein2
0013192_draagtassen-met-uw-eigen-bedrukking
0013193_draagtassen-met-uw-eigen-bedrukking-1
0014837_draagtassen-met-uw-eigen-bedrukking
PlayPause
previous arrow
next arrow