Diverse Consumentenrollen

Met ons assortiment cadeaupapier kunnen uw klanten hun creativiteit de vrije loop laten en unieke cadeauverpakkingen creëren. Of u nu op zoek bent naar vrolijke patronen, elegante dessins of thematische prints, we hebben voor elk wat wils. Ons cadeaupapier is zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, zodat de cadeaus er prachtig uitzien. 

Kennis

Retail Supplies biedt al meer dan 20 jaar zijn (diverse) collectie van consumentenrollen aan. Hierdoor is ons specialistische team ook koploper met de beste materialen, dessins en alles wat er bij komt kijken. Zo maken wij elk semester de leukste printjes zodat uw klanten op een speciale manier hun geschenken kunnen presenteren. Mocht u geen beslissing kunnen maken, dan staan wij ook paraat om u te helpen! Niet alleen leveren wij verpakkingsproducten, kassarollen, en nog veel meer, maar wij leveren u ook top klantenservice!

Barcode en afscheurdoos

Wij bieden onze betoverende collectie rollen aan in een handige stevige afscheurbox met daarin maar liefst 50 rollen. Bovendien zijn de rollen indivueel voorzien van een barcode. Zo kunt u deze makkelijk invoeren in uw eigen kassasysteem.

Dubbelzijdig

Bij vele rollen kunnen uw klanten genieten van maar liefst twee soorten dessins per rol! Sommige rollen zijn namelijk dubbelzijdig. Handig als uw klant niet alleen maar dezelfde uitstraling wilt hebben.

Maat en materiaal

Onze rollen cadeaupapier zijn maar liefst 70 cm breed en 2 meter lang. Door de extra stevige cadeaupapier (80 grams per m2) is het perfect voor het inpakken van al uw klanten hun cadeaus ongeacht de grootte.

Bespaar tot 15% met onze geweldige Mix & Match stapelkorting

Bij 3 dozen ontvangt u 5% korting
Bij 6 dozen ontvangt u 10% korting
Bij 12 dozen ontvangt u 12% korting
Bij 24 dozen ontvangt u 15% korting

Zelf gemaakt

Vele van de dessins die u voorbij ziet komen zijn gemaakt door onze Dessin Specialisten. Zij zoeken de beste matches met kleuren, maar ook patronen. Niet alleen dat, maar ze zorgen er ook voor dat uw versiering met elkaar kan matchen. U zou namelijk toch niet willen dat uw lint, strik of overige versiering niet past met uw cadeaupapier? 

Voor elk feestje

Onze specialisten zijn voor dag en dauw al bezig met het creëren van  collecties. Zo hebben wij voor vele feestdagen een leuk inpakpapiertje liggen. Denk bijvoorbeeld aan Kerst, Valentijnsdag maar ook zeker verjaardagen en het voorjaar en nog veel meer. Niets is ons te gek!

Enthousiast geworden?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Consumentenrollen specialist, Chayenna van Dam. Zij staat klaar om u te helpen bij vragen of om u te assisteren bij het kiezen van het perfecte cadeaupapier.

Bel Chayenna op +31 (0)182 39 55 22 of mail haar op chayenna@kassaplan.nl