Offerte aanvraag – Papieren tassen grote oplage

In onze webshop kassaplan.nl/draagtassen bieden wij standaard (papieren) tassen aan in diverse afmetingen, kleuren en type hengsel. Naast de uni-kleur papieren tassen hebben we ook bedrukte tassen die we zelf ontwerpen waardoor deze uniek zijn.

Uiteraard kunnen wij ook de tassen voor u bedrukken, met uw eigen ontwerp. Zie in ons portfolio voorbeelden van welke bedrijven u al voor zijn gegaan. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale tas(sen). Hieronder kunt u eenvoudig een offerte aanvraag doen. U maakt eenvoudig de keuze welk formaat u wilt en welke basis kleur + aantal drukkleuren en wij zorgen voor een passende offerte. Op basis daarvan zullen wij contact met u opnemen betreffende de prijs en mogelijkheden.

Als basiskleur van de tas heeft u de keuze tussen wit of bruin kraft papier. Mocht u een andere kleur wensen dan geldt dat als 100% bedrukking van een witte tas en is deze kleur al 1 drukkleur. Afhankelijk van het aantal drukkleuren stijgt de prijs. Uiteraard neemt de prijs af zodra u grotere aantallen afneemt.

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op om u te voorzien van een zeer scherpe (vrijblijvende) offerte.

Bedrukte Papieren Tassen – minimale afname 3000 stuks
Basis kleur tas
Formaat tas
Aantal drukkleuren
Procentuele dekking op uw tas.
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Maximum file size: 268.44MB

Upload hier uw logo of tekst die u graag op de tas wilt bedrukken. Wilt u eerst advies inwinnen, dan hoeft u geen bestand te uploaden.
Reset offerte aanvraag